Selymes Andrea vagyok, szabadúszó grafikus. Életem egyik legjobb döntése volt ezt a szakmát választani. Hogy miért? Erre nagyon egyszerű a válasz.

Gyerekkoromban sokat rajzoltam, festettem, barkácsoltam és különböző kreatív dolgokat készítettem. Rájöttem arra, hogy a legjobban a grafika és a web világában tudok kiteljesedni nyitott és színes egyéniségemmel, alkotásvágyammal.

Küldetésem és egyben célom is, valami maradandót létrehozni, valami egyedit és szépet alkotni mások számára, ezzel elősegíteni piaci versenyképességüket, tekintélyüket és értéküket, mert számomra nincs is nagyobb öröm az elégedett ügyfeleim pozitív visszajelzéseiknél és jó szívvel való ajánlásaiknál. A segítségemmel egy hatékony eszközt, dizájnt kapnak, mellyel bővíteni tudják ügyfélkörüket és pozíciójukat a piacon. Céljaim közé tartozik még a folyamatos fejlődés és tapasztalatszerzés, az újabb és újabb trendek megismerése és kivitelezése, hiszen ezek nélkülözhetetlenek a szakmában.

Minden egyes munkámnak nagy lelkesedéssel, és elegendő motivációval kezdek neki. Kihívásnak tartom, megbízóim elvárásait felülmúlni, de annál elégedettebb vagyok , amikor ez sikerül. Jó ár-érték aránnyal dolgozom, pontos és precíz munkát adok ki a kezemből.

Ha tetszenek a munkáim és a fiatalos lendület, amivel belevágok egy-egy projektbe, keressen bizalommal!